Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădeanul Andrei Găluţ a postat pe Facebook pentru prima dată după tragedia din Colectiv

Arădeanul Andrei Găluţ a postat pe Facebook pentru prima dată după tragedia din Colectiv
Comentează 1

Arădeanul Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, formaţie care a concertat în noaptea tragediei din clubul bucureştean Colectiv, a început să posteze pe pagina personală de Facebook, în cursul serii de sâmbătă.

Concret, Andrei Găluţ a schimbat două fotografii, anume pe cea de profil şi pe cea de copertă.

Andrei Găluţ este singurul supravieţuitor din formaţia Goodbye to Gravity, în urma incendiului din clubul Colectiv, tragedie care s-a produs la sfârşitul lunii otcombrie 2015.

 În una dintre poze apar membrii formaţiei, iar în cealaltă apare Andrei alături de o tânără, fotografiată cu spatele, care cel mai probabil este fosta lui iubită, decedată la câteva zile după incendiu. Ambele poze sunt încadrate cu negru.

La câteva minute după cele două postări au început să curgă mesajele de la prietenii de pe site-ul de socializare.

Andrei Găluţ a fost transferat la câteva zile după incendiu în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor intervenţii. Apropiaţii spun că starea de sănătate a lui Andrei se îmbunătăţeşte.

Membrii trupei Goodbye to Gravity - Andrei Găluţ (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) - au concertat pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti. Goodbye to Gravity şi-a lansat în acea seară albumul "Mantras of War".

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite