Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

REVOLTĂTOR. IML şi preotul au cerut şpagă părinţilor barmanului decedat în clubul Colectiv

REVOLTĂTOR. IML şi preotul au cerut şpagă părinţilor barmanului decedat în clubul Colectiv
Comentează 0

Parintii unuia dintre tinerii care si-au pierdut viata vineri noapte, in tragedia din clubul Colectiv, au trait una dintre cele mai mari umilinte posibile in momentul in care au ajuns la Bucuresti pentru a ridica trupul neinsufletit al fiului lor.

In varsta de 26 de ani, Valentin Fieraru este nascut in localitatea Bilcesti–Selari din judetul Arges, insa locuia in Bucuresti si lucra ca barman chiar in clubul Colectiv.

Vineri noapte, ghinionul a facut ca tanarul sa se afle la locul de munca si, din nefericire, a murit in momentul in care incendiul a pornit.

Duminica seara, parintii lui au sosit in Bucuresti pentru a-i ridica trupul neinsufletit. Oamenii au mers la INML, unde au avut parte de o umilinta in adevaratul sens al cuvantului. Initial, li s-a spus ca sicriele vor fi gratuite si ca Guvernul va suporta toate cheltuielile de inmormantare.

Fals! Parintii lui Valentin s-au vazut nevoiti sa scoata din buzunar 1.700 de lei, bani pe care nu ii aveau si pe care i-au imprumutat de la o cunostinta.

Cosmarul, umilinta si bataia de joc aveau sa continua si luni dimineata. Intorsi in satul Bilcesti–Selari, parintii barmanului s-au lovit de refuzul categoric al preotului, acesta refuzand sa-l ingroape pe Valentin.

Sursa: cancan.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite