Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Am trăit să o vedem și pe asta: Căprar critică PSD-ul și pe Ciolacu!

Vă mai aduceți aminte de eminența cenușie a PSD Arad? Apropiatul lui Liviu Dragnea, deputatul Dorel Căprar, că despre el este vorba. Am trăit să o vedem și pe asta, Căprar critică PSD-ul și pe Ciolacu! Cică a devenit el dintr-o dată mare patriot, mare iubitor de țară, dar pe vremea când era șef al Comisiei de Apărare din Camera Deputaților, nu prea îl interesa că PSD-ul făcea tot felul de jocuri pe sub masă.

Am trăit să o vedem și pe asta: Căprar critică PSD-ul și pe Ciolacu!
Comentează 1

Acum, când foștii camarazi din PSD au vrut să fure României o bucată consistentă de pământ, s-a trezit să reacționeze. A uitat când era trup și suflet devotat baronilor social-democrați. Acum și-a dat seama că toată lumea trădează, și Ciolacu, și Stănescu, dar credem că domnul Căprar a uitat pe câți i-a trădat el în „vremurile bune”, pe Grindeanu, pe Tudose, după cum se vorbește prin târg.

Acest proiect de lege ce ar da autonomie Ținutului Secuiesc, care a trecut tacit de Cameră, votat de PSD în cârdășie cu UDMR, este o batjocoră la adresa integrității și suveranității României.

Domnul Căprar, cel care s-a văzut peste noapte devorat de șacali politici  precum Fifor și aruncat pe marginea drumului, acum a ajuns să conștientizeze din ce șleahtă a făcut parte atâția ani, fiind părtaș la tot felul de acțiuni politice distructive pentru România. Suntem absolut siguri că dacă nu erați executat de olteanul Fifor,  ați fi procedat acum ca el.

Și noi tragem speranța, domnule Căprar, să se adeverească ce ați postat pe Facebook, adică PSD-ul să moară! (Colegilor din PSD le spun că partidul va muri...)

E blestemul dumneavoastră, domnule Căprar!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite