Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aleșii PSD se distrează! Ce dacă Aradul se confruntă cu calamități naturale

Beniamin Varcus se distrează  postând pe facebook imagini cu străzile Aradului inundate sau cu alte pagube produse în urma furtunii care s-a abătut asupra județului nostru

Aleșii PSD se distrează! Ce dacă Aradul se confruntă cu calamități naturale
Comentează 0

 

Beniamin Varcus se distreaza  postand pe facebook imagini cu strazile Aradului inundate sau cu alte pagube produse in urma furtunii care s-a abatut asupra judetului nostru, in loc sa fie prezent si sa dea o mana de ajutor, ca doar e ditamai consilierul local. Cum il stim ca cel mai mare guraliv din CLM, iata ca ne-am lamurit si in ceea ce priveste spiritul sau civic. Stim ca se opune cu vehementa oricarui proiect viabil pentru Arad si aradeni, iata ca dovedeste inca odata cat caracter are. ``Caracter zero``

Un alt personaj, deputatul PSD, Florin Tripa, vehement si el si contra in acelasi timp la tot ce se vrea a fi bun pentru Arad, se petrece la Hanul . Da! poate spuneti ca e dreptul lui. Corect! Dar cand tara arde baba se piaptana? Cam asa ar suna si povestea deputatului Florin Tripa, care ar fi facut mult mai bine sa fie in teren, alaturi de cei care au muncit zi si noapte pentru ca aradenii sa poata sa-si desfasoare in mod normal activitatea, dupa furtuna de vineri. Da ce-i pasa lui de Arad, de aradeni,  a ajuns din greseala mare parlamentar si dupa cum se vede, a uitat de unde a plecat.

Daca primarul Gheorghe Falca s-a deplasat in toate zonele afectate, alaturi de mai multe echipe de intervenție de la Gospodărirea Comunală, ISU, ENEL și echipe de voluntari, parlamentarii PSD au preferat distractia. Dar e mai simplu sa stai la masa si sa critici primarul si autoritatile locale ori de cate ori ai ocazia.

Ar putea sa va fie rusine domnilor alesi ai PSD. Aici nu era vorba de imagine sau capital politic, era vorba despre o situatie de urgenta. Era vorba despre Arad si aradeni.Dar am uitat, domniile voastre sunt mai ocupate cu situatia din Teleorman sau Dambovita in detrimentul celei din Arad, oras din care ati plecat sa ocupati fotoliile caldute din Parlament.

Rusine sa va fie!

Astia sunt parlamentarii PSD de Arad!

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite