Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident mai puţin obişnuit pe Motorul: un fotbalist de la UTA 2007 a ajuns pe masa de operaţie cu rotula ruptă

Dincolo de spectacolul pe care îl vedem sau nu din tribune sau din faţa televizorului, dincolo de veniturile uneori ameţitoarea ale jucătorilor de top, viaţa de fotbalist, atunci când îţi doreşti cu adevărat să faci performanţă, este presărată cu multă muncă şi uneori multă suferinţă, încă din copilărie.

Accident mai puţin obişnuit pe Motorul: un fotbalist de la UTA 2007 a ajuns pe masa de operaţie cu rotula ruptă
Comentează 0

O partidă amicală de fotbal, între UTA 2007 cu UTA 2008, desfăşurată sâmbătă pe Stadionul Motorul, s-a încheiat cu o accidentare mai puţin obişnuită pe terenul de fotbal la această grupă de vârstă, după cum mărturisesc antrenorii.

Andrei Lucaci, unul dintre jucătorii legitimaţi la UTA 2007, s-a ales cu rotula ruptă, ne povesteşte tatăl său, Claudiu Lucaci. „Andrei joacă atacant central. La o fază a centrat, iar un adversar i-a luat genunchiul. I s-a făcut o radiografie, are ruputură de rotulă şi urmează să fie operat la Spitalul Judeţean de domnul doctor Sorin Ştefănuţ, un medic foarte bun, la operaţie urmând să participe şi domnul dr. Adrian Ionel Pavel”, susţine tatăl tânărului jucător al UTA-ei. Acesta a ţinut să precizeze că, după operaţia de astăzi, pentru Andrei urmează cel puţin şase săptămâni de stat la pat.

Ce spune antrenorul Bogoşel

Contactat telefonic, Costel Bogoşel, antrenorul lui Andrei, susţine că la grupele la care activează nu a mai întâlnit accidentări de genul acesta. „Trebuie să ştiţi că niciun moment nu s-a pus problema să fie ceva premeditat. Arbitrul nici măcar nu a dat fault. A fost un accident care s-ar fi putut întâmpla oricui, dar nu pot să spun că sunt frecvente astfel de accidentări. Accidentări de genul acesta nu am mai avut la grupele noastre”, susţine Bogoşel. Referindu-se la calităţile de fotbalist ale lui Andrei Lucaci, antrenorul susţine că acesta este printre primii din grupă. „Este un copil foarte ambiţios, foarte puternic. Sper să treacă cu bine peste această accidentare şi să revină cât mai repede la echipă”, a încheiat Costel Bogoşel.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite