Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA trece pe Gloria, în timp ce Motorul intră în proces de modernizare

UTA trece pe Gloria, în timp ce Motorul intră în proces de modernizare
Comentează 0

Primăria Arad a anunțat procesul de modernizare al stadionului ”Motorul”, dar și în cel pe care”Gloria” va reveni în circuitul fotbalistic, arena urmând să găzduiască UTA în partea a doua a campionatului.

”Primele două etape se vor juca tot pe Motorul. În paralel, vom omologa Gloria pentru nivel de liga secundă. Urmează să amplasăm tribune metalice, capacitatea va ajunge undeva la 2.000 de locuri, și vom pune la dispoziția echipei vestiarele. În același timp, începem lucrările la Motorul, pe care îl dorim la nivel de Divizia A. Vor fi lucrări la gazon, drenaj, irigații, iar numărul de locuri din tribune va fi 4.000. Investiția este de 600.000 de euro, pentru că ulterior dorim să rămână al doilea teren al echipei UTA”, a spus viceprimarul Călin Bibarț.

”Ne bucurăm foarte mult de angajamentul făcut azi de Primărie, dar trebuie să subliniez că este un angajament ambițios, care necesită o sincronizare perfectă și respectarea termenelor în totalitate. Etapele se joacă, datele lor nu pot fi modificate, iar terenurile, respectiv Gloria și Motorul trebuie omologate de FRF, Gloria în data de 30 martie pentru Liga II și arena Motorul până undeva în data de 15 iulie pentru Liga I”, a afirmat Alexandru Meszar, omul de care se leagă proiectul UTA.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite