Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA se pregăteşte pentru un nou sezon de ligă secundă. „UTA își propune să respecte liniile trasate acum trei ani, împreună cu susținătorii proiectului”

Conform uta-arad.ro, reunirea lotului alb-roşilor e programată pentru ziua de joi, 23 iunie.

UTA se pregăteşte pentru un nou sezon de ligă secundă. „UTA își propune să respecte liniile trasate acum trei ani, împreună cu susținătorii proiectului”
Comentează 0

După reacomodarea cu efortul, vizite medicale și antrenamente pe plan local, urmează un cantonament în Austria. Perioada de pregătire centralizată se întinde din 5 și până pe 15 iulie. Sezonul 2016-2017 al ligii secunde ia startul pe 27 iulie. Vorbim despre liga secundă pentru că oficialii UTA-ei au hotărât că cea mai bună e continuitatea şi politica paşilor mărunţi.

„Noi pregătim sezonul pentru liga a II-a, pentru că acesta este sigur, dar în orice moment suntem pregătiți să schimbăm pe parcurs, dacă este cazul, și să ne adaptăm strategia pentru liga I. UTA își propune să respecte liniile trasate acum trei ani, împreună cu susținătorii proiectului. Vorbim de asigurarea continuității la UTA prin alegerea unor politici: creșterea și promovarea tinerilor, echipă bazată pe mulți localnici, cheltuielile și angajamentele clubului să nu depășească bugetul disponibil, evitând în modul acesta colapsurile financiare răspândite în toată țara, protejarea brandului și al spiritului reaprins al UTA-ei. Iar vizavi de clasarea echipei în noul campionat dorința este, evident, să fim cât mai sus”, spune Alexandru Meszar, părintele proiectului noii UTA, pentru uta-arad.ro.

„La reunirea lotului vor fi prezenți atât stafful cât și echipa cu care am terminat sezonul, în proporție de 90% nemodificată, continuitatea este importantă. Urmează o perioadă de transferuri destul de lungă, în care sigur vor exista plecări și sosiri. Așa este normal. Nu ducem lipsă nici de oferte pentru jucători, nici de ofertele unor impresari și jucători care vor transferul la UTA.

Un mare-mare ”MULȚUMIM!” pentru publicul arădean. Rezultatele se datorează, în mare măsură, sprijinului primit din partea suporterilor. Sper ca și în sezonul care urmează, prin rezultatele și jocul prestat, să avem același număr mare de public abonat”, a mai spus Meszar.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite