Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zodii care au cele mai grele karme

De câte ori nu am pus un ghinion cu tente de absolut pe seama karmei, care ne-a lovit pe nepregătite şi s-a lăsat greu convins să ne părăsească? Sau am aruncat acest principiu budhist asupra unui om care ne-a greşit, sperând ca, în conformitate cu credinţele orientale, acesta să fie lovit de consecinţele faptelor sale?

Zodii care au cele mai grele karme
Comentează 0

Sunt zodii pentru care karma este extrem de importantă şi care se luptă din răsputeri cu partea ei negativă. Orice ar face, se lovesc mereu de greutatea ei şi au nevoie de eforturi susţinute pentru a-i putea face faţă! Descoperă mai jos care sunt semnele condamnate la o karma grea!

Zodii care se confruntă cu o karma grea

Rac

Faptul că o zodie atât de drăgălaşă şi de nevinovată se confruntă cu o karma grea ni se pare şi nouă o dovadă a nedreptăţii, dar se pare că Racii se numără printre zodiile care au cele mai multe greutăţi de înfruntat în viaţă. Îşi adoră familia, dar au destule probleme în interiorul ei, sunt adesea răniţi în dragoste şi nici la bani nu prea au „lipici”.

Fecioară

Jupiter este planeta norocului, a karmei pozitive, guvernând semnul jovial al Săgetătorului şi cel sensibil al Peştilor. Încărcătura negativă a karmei este astfel aruncată asupra zodiilor opuse celor două semne fericite de mai sus, Gemeni şi Fecioara. Dacă "fiii lui Mercur" reuşesc să contrabalanseze ghinionul din naştere cu tone de optimism şi sociabilitate, Fecioarei nu îi iese atât de bine!

Deşi Fecioarele nu au foarte multe păcate de ispăşit, destinul pare să le transmită că au greşit pe undeva, altfel e greu de înţeles de ce e atât de implacabil cu ele!

Vărsător

Uranus, planeta dominantă a Vărsătorului, iubeşte originalitatea şi neprevăzutul, caracteristici ale evoluţiei, dar nu neapărat a uneia uşoare. De multe ori, se pare că Vărsătorul îşi pune singur beţe în roate, eşuând să bifeze reuşitele meritate, în ciuda tuturor calităţilor sale. Ca şi cum ar fi strivit de o karma grea!

Povara acesteia se manifestă mai ales în dragoste. Pretenţioşi şi independenţi, Vărsătorii îşi găsesc foarte greu sufletul pereche.

Sursa: divahair.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite