Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop 5 septembrie. Conflictele sunt la ordinea zilei. O singură zodie are noroc la bani

Horoscop 5 septembrie. Conflictele sunt la ordinea zilei. O singură zodie are noroc la bani
Comentează 0

O zi în care gândul tot la muncă fuge, dar tot găseşti timp pentru ieşiri la iarbă verde.

BERBEC

Încearcă să nu te laşi atras în conflicte inutile. Nu insista că ideea ta este cea mai bună, pentru că se vor găsi  destui care sa sustina acelasi lucru despre ei insisi.E posibil ca adevărul să fie undeva la mijloc, dar numai de tine depinde să ajungi la echilibru în gândire.

TAUR

Nu te juca cu vorbele, mai ales dacă în faţa ta se află o persoană pesimistă care are tendinţa de a trata orice cuvânt ca un atac împotriva sa. Glumele trebuie evitate sau spuse în aşa fel încât să nu dea curs la interpretări eronate.

GEMENI

Faci o cunoştinţă nouă şi ai convingerea că din acest moment începe o frumoasă prietenie. Aveţi multe puncte în comun şi poţi spune că ai găsit în sfârşit un om cu care te simti pe aceeaşi lungime de undă. Dacă apar şi unele sentimente la mijloc, eşti cu atât mai norocos, pentru că  o astfel de şansă nu este exclusa.

RAC

Nu te simţi deloc în largul tău în compania unei anumite  persoane. Ai impresia că  are ceva cu tine. E o senzaţie subiectivă, pentru că uneori aparenţele înşală. Mai degrabă la mijloc este o problemă de comunicare şi ar trebui să laşi de la tine anumite lucruri.

LEU

Ţi-e gândul în continuare la muncă deşi te afli in pauza dintre niste proiecte. Nu te poţi detaşa de sarcinile pe care le-ai lăsat nerezolvate la serviciu. Grijile devin exagerat de mari. Discuţi cu prietenii despre diverse probleme dar, în loc să te încurajeze cei apropiati  parcă mai mult te încurcă.

FECIOARĂ

Vin zile bune şi norocoase. Ai parte de evenimente cu totul deosebite, de şanse ieşite din comun, de veşti excepţionale. Este o ocazie rară de a te remarca sau de a-ţi împlini un vis şi ai senzaţia că cineva ascuns te ajută să-ţi duci planurile cu bine la îndeplinire.

BALANŢĂ

Vestea care soseşte în aceste zile nu e deloc cea pe care o aşteptai şi e normal să fii dezamăgit la prima vedere. Totuşi, există şi  mai in profunzime si ceva bun , motiv pentru care trebuie să vezi partea pozitiva a situatiei. Aşa că, deocamdată, nu ai motiv prea mare de indispozitie.

SCORPION

Deciziile tale dovedesc o tărie de caracter ieşită din comun. Dacă ai spus ceva, rămâne lege pentru tine şi nu te vei mai răzgândi. Eşti gata să pui punct unei situaţii care nu mai are nimic bun de oferit şi, în ciuda tuturor încercărilor unora de a te convinge să continui pe aceeaşi linie, tu te arăţi extrem de ferm pe poziţie.

SĂGETATOR

Banii sunt una din preocupările tale principale acum. Afacerile merg în general binişor, dar te gândeşti şi la viitor, când lucrurile se pot schimba. Ai planificat nişte investiţii masive pe care le visezi de multă vreme. Cu puţin noroc şi şansă vei  reuşi.

CAPRICORN

Pentru că apare o răscruce neaşteptată de drumuri, trebuie să faci o pauză ca să cântăreşti foarte atent situaţia. Dintre cele două direcţii, doar una se potriveşte planurilor tale. Sub impulsul momentului, împins de la spate de grabă, ai putea alege drumul greşit, aşa că nu te grăbi.

VĂRSĂTOR

Intervenţia salvatoare a unei  persoane în planurile tale e binevenită, pentru că te ajută şi deschide o perspectivă nouă asupra evenimentelor în care eşti implicat. Îţi împărtăşeşte practic din experienţa sa, iar tot ceea ce auzi de la ea iti va influenta decisiv planurile .

PEŞTI

Visele se mai şi termină aşa că trebuie să revii cu picioarele pe pământ. Trebuie să renunţi la o stare de lucruri care era prea liniştită şi apatica. Lasă aminitirile şi visele pentru că pierzi timp preţios. Pregăteşte-te să intri în vârtejul vieţii daca nu vrei sa rămâi doar cu visele.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite