Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Defectele fiecăruia, în funcţie de zodie

Defectele fiecăruia, în funcţie de zodie
Comentează 0

Fiecare dintre nativii zodiacului are o serie de defecte, caracteristice zodiei, susţin astrologii. Însă aceste defecte nu sunt lucruri de care nativii să se ruşineze, fiind vorba mai degrabă despre trăsăturile negative ale caracterului lor.

Iar trăsături negative, sau percepute ca fiind negative, are fiecare persoană, oricare ar fi ea.

Aşadar, iată defectele fiecaruia, în funcţie de zodie

BERBEC – Berbecii sunt cât se poate de încăpăţânaţi. Foarte dificil pot fi convinşi că nu au dreptate, chiar dacă nu au dreptate.

TAUR – Taurii sunt cât se poate de posesivi. Este vorba despre o posesivitate nativă, pe care nu o pot vontrola şi care nu prea le face onoare.

GEMENI – Gemenii sunt persoane duale cărora le place efectiv să mintă. De multe ori nu se pot abţine în ceea ce priveşte minţitul, chiar dacă este vorba despre lucruri mărunte.

RAC – Racii sunt persoane care uneori sunt foarte delăsătoare. Acest lucru îi face pe deoaprte să nu sufere de stres, pe de altă parte să piardă diverse ocazii în viaţă.

LEU – Leii sunt persoane care nu suportă să nu aibă dreptate. Mai mult chiar, dacă li se demonstrază că nu au dreptate, cu argumente puternice, Leii se vor enerva maxim.

FECIOARA – Fecioarelor le cam place viaţa, în sensul că le place să fie des în compania multor oameni şi să petreacă. Destul de des însă, exagerează cu băutura.

BALANŢA – Balanţele au un simţ foarte bine dezvoltat al banilor şi de aceea sunt considerate de mulţi oameni ca fiind persoane zgârcite.

SCORPION – Scorpionii sunt persoane cât se poate de pasionale, de aceea trec de multe ori ca fiind fie femei uşoare, fie bărbaţi fustangii.

SĂGETĂTOR – Săgetătorii găsesc rareori motive pentru a se stresa sau pentru a se chinui, de aceea de multe ori sunt văzuţi ca fiind persoane delăsătoare.

CAPRICORN – Capricornii pe de altă parte sunt atât de activi şi de curioşi, încât lumea îi consideră ca fiind de multe ori prea băgăreţi.

VĂRSĂTOR – Vărsătorii nu au aproape niciun defect în ochii celorlalţi. Singurul lucru care li se poate reproşa uneori este că sunt cu capul în nori.

PEŞTI – Din cauza faptului că sunt decişi să facă absolut orice pentru a supravieţui şi pentru a le fi bine, prin orice mijloace, de multe ori peştii sunt catalogaţi că fiind parşivi.

Sursa: lyla.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite