Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua Porților Deschise la DDAC Arad

Ziua Porților Deschise la DDAC Arad
Comentează 0

Joi, 18 mai 2016, Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară Arad organizează „Ziua Porţilor Deschise” - eveniment care va alea loc la sediul D.D.A.C. Arad, Calea Radnei nr. 250. Cu acest prilej, porţile serviciilor din cadrul DDAC Arad vor fi deschise vizitatorilor începând cu ora 12.00.

„ Acest eveniment are menirea de a face cunoscute serviciile oferite în cadrul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă  Comunitară şi promovarea lor în rândul cetăţenilor municipiului. Întâlnirea va aduce în atenţie informaţii cu privire la posibilităţile noastre de a veni în întâmpinarea şi rezolvarea nevoilor concetăţenilor noştri. Totodată, dorim să sensibilizăm populaţia Aradului, privind importanţa implicării societăţii civile în rezolvarea problemelor comunităţii locale, a nevoilor semenilor noştri, astfel încât să devenim o mare familie” a declarat Oana Pârvulescu, director general al DDAC Arad.

În cadrul acestui eveniment beneficiarii Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară din Arad vor derula o serie de activități specifice cum ar fi: programe artistice ale copiilor și tinerilor din centrele Curcubeu și Creativ, activități ale voluntarilor, diferite scenete realizate în cadrul Centrelor de zi pentru vârstnici și multe alte manifestări dedicate acestei zile.

În incinta DDAC de pe Calea Radnei vor fi amenajate pavilioane unde atât copiii cât și vârstnicii vor expune diferite obiecte lucrate manual de către ei, iar ambianța va fi întreținută de un cvartet de coarde al Filarmonicii din Arad.

DIRECTOR  GENERAL,

OANA PÂRVULESCU

Galerie foto (115)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite