Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Târgul ONG-urilor arădene

Târgul ONG-urilor arădene
Comentează 0

Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară din cadrul Consiliului Local al municipiului Arad organizează în perioada 17 – 18 septembrie 2015 Târgul ONG-urilor care are loc pe platoul din faţa Palatului Administrativ. Evenimentul,ajuns la a XVII-a ediţie, se desfăşoară joi, 17.09.2015,  între orele 11.30 -18.00 şi vineri, 18.09.2015, între orele 10.00 – 17.00 şi reuneşte un număr de 28 de ONG-uri care îşi prezentă activitatea în pavilioanele special amenajate.

Pe durata celor două zile se vor derula programe artistice susţinute de elevii Liceului de Arte - Sabin Drăgoi, Palatul copiilor, Complexul Curcubeu, Cercul cultural Banat. Ja, corul Centrului de zi pentru vârstnici Micălaca, corul Casei de ajutor reciproc a pensionarilor - CARP Arad. Pe parcursul acestui eveniment  vor avea loc și demonstraţii de prim-ajutor susţinute de Societatea Naţională de Cruce Roşie – filiala Arad, concursuri cu premii şi alte surprize din partea ONG-urilor. 

     „La eveniment participă peste 250 de persoane în fiecare zi,  elevi ai diferitelor şcoli şi licee din municipiu, beneficiari direcţi ai ONG-urilor prezente la eveniment, membrii centrelor de zi pentru vârstnici şi ai CARP Arad, voluntari şi vizitatori.  Evenimentul se bucură de un impact pozitiv în comunitatea locală și tocmai de aceea îi așteptăm pe vizitatori să participe cu bucurie și implicare”, a punctat în deschiderea târgului Oana Pârvulescu  – director general DDAC.

C. P.

 

 

 

 

Galerie foto (163)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite