Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concurs angajări la DDAC

Concurs angajări la DDAC
Comentează 1

Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad organizează concurs în data de 13.10.2015 ora 10, proba scrisă şi în data de 15.10.2015, orele 14, proba interviu la sediul instituţiei din Arad, str. Calea Radnei, nr. 250, în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Juridic, a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Protecţia copilului şi familiei, a două funcţii publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Prestaţii sociale, a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Achiziţii Publice şi a  funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Acordare Ajutoare Umanitare.    

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea 188/1999-privind Statutul funcţionarilor publici, r2, cu modificările şi completările ulterioare.

Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a.    

Condiţiile de participare la concurs, bibliografia, conţinutul dosarului profesional de înscriere la concurs şi data limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs se afişează la sediul instituţiei  şi pe site - ul instituţiei www. ddacarad.ro

 Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/220212

DIRECTOR  GENERAL,

OANA PÂRVULESCU

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite