Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ziua de aur a fiecărei zodii primăvara aceasta

Îți precizăm care va fi cea mai norocoasă zi a ta din primăvara 2017, dar și minutul de aur în care vei beneficia de „lipici” la succes.

Ziua de aur a fiecărei zodii primăvara aceasta
Comentează 0

Ziua de aur cu care te răsfață primăvara 2017

Berbec. Poți sta liniștită: se pare că astrele ți-au pregătit nu doar o zi de aur, ci o întreagă primăvară strălucitoare. Mai ales pe plan profesional, situația ta va fi una înfloritoare: te așteaptă chiar o promovare sau o mărire de salariu la orizont. Fii cu ochii pe calendar, pentru că pe 16 mai, la ora 14:26, contextul planetar se aliniază pentru ca tu să ai parte de noroc din abundență: e momentul în care îți convingi șeful că e cazul să investească în tine!

Taur. Ți s-a pregătit o primăvară plină de surprize, de-a dreptul îmbătătoare. Dar ziua de aur e mai aproape decât crezi: 15 martie, cu accentul pus pe ora 10:30, atunci când Marte îți oferă tot curajul de care ai nevoie pentru a avansa pe scara socială. Da, ia în calcul o poziție superioară în cadrul companiei în care lucrezi sau chiar un nou job, care presupune la rândul său mult dorita avansare.

Gemeni. 21 aprilie, ora 17:55: programează o sesiune de shopping după acest moment de aur, deoarece finanțele tale pur și simplu vor exploda. Trebuie să îi mulțumești lui Martie în zodia ta pentru acest boost financiar, care te va aduce mai aproape de rochia la care visezi sau de gadgetul pe care iubitul tău și-l dorește mai mult decât orice. Chiar dacă astrele preconizează că vei cheltui repede acești bani, măcar îți va rămâne bucuria aprinsă pentru totdeauna în amintire.

Rac. Portofelul tău va deveni „auriu” în a doua jumătate a primăverii, atunci când o moștenire neaşteptată sau un cadou generos te va trimite în liga celor prosperi, chiar și doar pentru câteva zile. 26 mai, ora 20:50: e momentul în care fericirea ta va deveni exaltare, deoarece toate merg strună și nimic nu îți lipsește. Îi vei avea pe cei dragi aproape, într-o seară în care le vei face toate poftele și vei primi înmiit înapoi dragoste!

Mai multe pe Divahair.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite