Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA I 2008 a câștigat meciul cu ”sora” ei geamănă , UTA II 2008, cu scorul de 3-1

Clubul UTA este reprezentat în turneul play-off al juniorilor E de două echipe. Sâmbătă, de la ora 11,30 ,pe terenul Șega, antrenorii Ioan Herman și Diarra Abdoulaye au reușit să alcătuiască patru echipe, conform regulamentului, fiecare dintre ele  evoluând câte două perioade a  15 minute pe durata meciului.

UTA I 2008 a câștigat meciul cu ”sora” ei geamănă , UTA II 2008, cu scorul de 3-1
Comentează 0

Prima jumătate a primei reprize era să se se termine cu un scor alb , însă în min. 15, Deyan Leș de la UTA I , trimite un șut din apropierea careului, șut pe care portarul de la UTA II,Mark Cioară îl respinge cu greu. Mingea ajunge la Darius Burcă , care trimite o torpilă sub bara porții lui Mark, deschizând scorul.

Nu trec nici două minute din ultima parte a reprizei I , că Eric Corchiș , tot de la UTA I prinde și el un șut imparabil, de data aceasta în poarta UTA-ei II fiind Davian Contra, ridicând scorul la 2-0.

Se va face 3-0 în minutul 28 , autorul golului fiind Tudor Dronca. Golul de onoare al UTA-ei II fa fi marcart spre finalul meciului de către Alexandru Vid.
Partida a fost arbitrată de cuplul Denis Calnacov și Andrei Pîslaru

În etapa viitoare, UTA I 2008 va întâlni , sâmbătă, de la ora 10 pe Atletico. Meciul se va disputa pe terenul din Subcetate.

Meciul Viitorul 2009- UTA  II 2008 se va juca la Livada , tot sâmbătă , dar de la ora 12,30.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite