Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UTA a devenit un Sergiu Bîlcea

UTA a devenit un Sergiu Bîlcea
Comentează 0

 

Dacă înaintea acestui play-off , ” copilul nostru de suflet” din sportul arădean, echipa UTA , era aproape 100% promovată în liga I a fotbalului românesc, iată că înaintea ultimului meci , în urma unor partide și rezultate stranii, soarta arădenilor stă doar intr-un fir de ață ( poate fi roș-alb) care se va rupe sau nu se va rupe astăzi  la Pitești. Cum a ajuns UTA într-o asemenea situație, Dumnezeu știe.
La fel și Sergiu Bîlcea, printre puținii politicieni arădeni care iubesc sportul și mai ales fotbalul. 
Cu puțin timp înintea alegerilor, Sergiu era ca și UTA , aproape 100% câștigătorul luptei pentru  postul de primar al Aradului. Din nou, doar Dumnezeu știe de ce, Bîlcea renunță la viitoarea funcție, motivând  sacrificarea lui în favoarea echipei PNL a Aradului. 
Rămânând la Dumnezeu, ne rugăm acestuia, ca exemplul lui Sergiu să nu fie copiat și de jucătorii Bătrânei Doamne . Nu de alta,  dar nu vedem deloc în a cui favoare ar ceda UTA locul în prima ligă.
Oricum , atât UTA cât și Sergiu Bâlcea rămân ” copiii” noștri, pe care mulți îi iubim, însă ne păstrăm dreptul de-ai ” trage de urechi” pentru cele mai dorite, dar neonorate, așteptări din partea lor.

Vara anului 2020, o vară a pandemiei, a speranțelor, a inexplicabilor nereușite din domeniile îndrăgite.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite