Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce firmă a câștigat contractul pentru finalizarea Stadionului UTA; primarul Bibarț speră că echipa va putea juca, din vară, aici

Primăria Municipiului Arad a atribuit contractul de lucrări pentru obiectivul de investiție „Mărirea capacității peluzelor Stadionului UTA - modificări și completări”. 

Ce firmă a câștigat contractul pentru finalizarea Stadionului UTA; primarul Bibarț speră că echipa va putea juca, din vară, aici
Comentează 1

Timp de șase luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, operatorul economic care de altfel a fost și singurul ofertant, va desfășura lucrări pe două loturi.

S.C. DRAST COMPANY S.R.L din Arad va executa lucrările necesare pentru finalizarea stadionului municipal. În Lotul 1 au fost cuprinse lucrările aferente Peluzei Nord, Peluzei Sud și Tribunei 2, respectiv colmatarea  rosturilor între prefabricatele de beton, montarea obiectelor de tâmplărie (uși și ferestre), montarea confecțiilor metalice pentru: dirijare flux, siguranța spectatorilor și închideri laterale, instalații electrice, sanitare, P.S.I și instalații de încălzire și ventilare. Tot acum se va amenaja casa de bilete, se vor realiza instalațiile de curenți slabi (sistem de supraveghere video, sistem control acces, instalație de avertizare în caz de incendiu, instalație voce, sistem detectiv efracție,  instalație de sonorizare). Alte lucrări prevăzute în acest lot sunt: realizarea instalațiilor edilitare de apă și canalizare, instalația de paratrăznet, cea de iluminat exterior și rezervorul P.S.I. 

În Lotul 2 sunt cuprinse lucrările necesare finalizării  Tribunei 1 și a corpului de clădire adiacent. Mai exact vorbim despre: compartimentări la grupuri sanitare, montarea obiectelor de tâmplărie, executarea finisajelor interioare și exterioare la corpul de clădire adiacent, instalații sanitare, P.S.I.,  termice, inclusiv echipamente, dar și instalații de  ventilare și desfumare, inclusiv echipamente.

Care este prețul lucrărilor

Prețul ofertat pentru lucrările ce se vor executa la nivelul Lotului 1 este 6.878.608 lei fără TVA, iar aceeași firmă va primi 9.469.427 lei fără TVA, pentru toate lucrările cuprinse în Lotul 2.

„Am ieșit, în sfârșit, din hățișul procedurilor legale și avem un constructor care va finaliza lucrările la stadionul așteptat de atâta vreme. Comisia de licitație a desemnat câștigătoare societatea DRAST COMPANY S.R.L. Ne despart numai câteva zile de semnarea contractului, moment în care putem să ne apucăm de treabă. Ne-am propus ca inaugurarea stadionului să se poată face în vară, iar echipa fanion a Aradului să poată disputa primele meciuri, sperăm noi, din Liga I, aici”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite