Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmăriţi general, depistaţi la PTF Nădlac şi PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Nădlac II–Csanadpalota şi Nădlac-Nagylak au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați și o femeie căutaţi de autorităţile române pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

Urmăriţi general, depistaţi la PTF Nădlac şi PTF Nădlac II
Comentează 0

În data de 04.10.2018, la ora 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român E.V., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române un mandat european de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra proprietăţii.

Tot în data de 04.10.2018, la ora 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român A.P., în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în judeţul Arad.

Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei.

 

Astăzi, la ora 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român R.M., în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în judeţul Braşov.

În urma efectuării verificărilor specifice, lucrătorii noştri au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare.

 

Persoanele în cauză a fost predate unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite