Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmăriţi general, depistaţi la Vama Nădlac I și Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Nădlac II–Csanadpalota şi Nădlac-Nagylak au depistat şi predat autorităţilor competente doi tineri căutaţi de autorităţile române pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

Urmăriţi general, depistaţi la Vama Nădlac I și Nădlac II
Comentează 0

În data de 22.09.2018,  la ora 19.30,  la Punctul de Trecere a Frontierei Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român B.S., în vârstă de 22 de ani, cetăţean român, cu domiciliul în judeţul Hunedoara.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără permis, având de executat o pedeapsă de un an de închisoare .

În data de 24.09.2018,  în jurul orei 05.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Nagylak, s-a prezentat  pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.C., în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în judeţul Braşov.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, având de executat o pedeapsă de 3 ani de închisoare.

Ambele persoane au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite