Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Urmăriţi general, depistaţi la Vama Nădlac II

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați căutaţi de autorităţile române pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

Urmăriţi general, depistaţi la Vama Nădlac II
Comentează 0

În data de 29.01.2018, în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român V.M., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în judeţul Ilfov.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals, având de executat 9 luni de închisoare.

În aceeași dată, câteva minute mai târziu, la același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul român T.I., în vârstă de 41 de ani, domiciliat în judeţul Dâmboviţa.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni de corupţie, având de executat 2 ani de închisoare.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite