Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autoturisme căutate de autorităţi, descoperite de poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota au depistat doi tineri care s-au prezentat la controlul de frontieră cu autoturisme căutate de autorităţile din Germania şi Belgia.

Autoturisme căutate de autorităţi, descoperite de poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac II
Comentează 0

În data de 11.11.2018, în jurul orei 18.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român P.M., în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului Bucureşti, la volanul unei maşini cu platformă, pe care transporta un autoturism marca BMW, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2011.

Cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că autoturismul BMW figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania în aceeaşi zi.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunostinţă că autoturismul era căutat de autorităţile din Germania, el având doar calitatea de şofer.    

 Mijlocul de transport, în valoare de 24.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

 

În data de 10.11.2018, în jurul orei 00.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II–Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român S.A., în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Mehedinţi, conducând un autoturism marca Audi tip A6, înmatriculat în Bulgaria, an de fabricaţie 2006.

În urma verificărilor efectuate cu ocazia controlului de frontieră, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia în aceeaşi zi.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte şi nu avea cunoştinţă că se află în atenţia autorităţilor.    

Mijlocul de transport, în valoare de 19.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad, în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite