Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative Arad a împlinit 30 de ani (FOTO)

Uniunea Locală a Asociațiilor Locative Arad (ULALA) a sărbătorit 30 de ani de la înființare. Evenimentul organizat cu acest prilej, vineri, a fost plin de emoţie şi semnificaţie şi a adus în atenție contribuția esențială pe care o aduce uniunea în comunitatea locală și în domeniul administrării asociațiilor de proprietari.

Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative Arad a împlinit 30 de ani (FOTO)
Comentează 0

Întâlnirea a reunit lideri, experți și reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, oferind o platformă pentru discuții, schimbul de experiențe și reflecții asupra evoluției acestui domeniu. Printre cei care au sărbătorit 30 de ani de la înfiinţarea ULALA, răspunzând astfel invitaţiei lansate de preşedintele Anca Herbei, s-au numărat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad, Mihai Mereuță, președintele Ligii Asociațiilor de Proprietari HABITAT și al Asociației Române pentru Locuințe CASA Plus, Petru Olariu, președintele FALT Timișoara și Bogdan Ghinea, șeful de serviciu al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

De asemenea, istoricul Antoniu Martin a fascinat audiența cu o incursiune în... istoria Aradului, evidențiind conexiunile dintre trecut și prezent și contribuția semnificativă a orașului la nivel național și internațional.

Cu un program bogat și variat, evenimentul a inclus prezentări, discuții și intervenții din partea tuturor celor prezenti.

„Participanții au plecat cu idei proaspete, energie revitalizată și determinare pentru a continua să construiască comunități unite și prospere. Această aniversare nu a fost doar o sărbătoare a ULAL Arad, ci și un elogiu adus solidarității comunităților și dorinței noastre comune de a face lumea mai bună. Cu încrederea că această zi va continua să inspire și să ghideze, ULAL Arad  mulțumește fiecărui participant și le dorește mult succes în proiectele lor profesionale și personale”, susţine Anca Herbei, preşedintele uniunii.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite