Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dorina Lupşe, cea care a condus ani de zile Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative Arad (ULALA), s-a pensionat / UPDATE: Ce declară fosta preşedintă după 17 ani petrecuţi la conducerea ULALA

Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative Arad (ULALA) intră într-o nouă etapă, având în vedere că Dorina Lupşe, cea care a condus-o ani de zile, s-a pensionat. Informaţia a fost făcută publică de Primăria Arad, care a dat publicităţii un comunicat de presă prin intermediul căruia reprezentanţii municipalităţii au ţinut să-i mulţumească Dorinei Lupşe pentru colaborarea avută de-a lungul anilor.

Dorina Lupşe, cea care a condus ani de zile Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative Arad (ULALA), s-a pensionat / UPDATE: Ce declară fosta preşedintă după 17 ani petrecuţi la conducerea ULALA
Comentează 0

Update 1 Ce declară fosta preşedintă după 17 ani petrecuţi la conducerea ULALA

După 17 ani petrecuţi la conducerea UALA, Dorina Lupşe susţine că şi-a dorit să iasă la pensie şi să se bucure de anii care i-au mai rămas în faţă. „Au fost 17 ani cu multă activitate, cu multe probleme de ordin legislativ, cu multe probleme ale asociaţiilor de proprietari, pe care ne-am străduit să le rezolvăm. Am aşteptat pensia, mi-am dorit să ies la pensie şi să mă bucur de anii care mi-au rămas în faţă”, ne-a declarat Dorina Lupşe. Aceasta susţine că în continuare se va implica în proiecte mai mici, care îi vor permite să aibă mai mult timp liber.


„Primăria Municipiului Arad multumește doamnei Dorina Lupșe pentru întreaga activitate desfășurată în calitate de președinte al Uniunii Locale a Asociațiilor Locative Arad.  De-a lungul mandatelor sale,  doamna  Lupșe a  dat dovadă de profesionalism și implicare, fiind preocupată în permanență de sprijinirea asociațiilor de proprietari și de reprezentarea intereselor acestora în raport cu instituțiile statului, fiind o punte de legătură între acestea.

Spre dânsa se îndreaptă acum gândurile noastre bune și o asigurăm de tot respectul și de considerația noastră,  mai ales că doamna Lupșe se încrie în rândul celor care au acumulat o experiență profesională bogată pe care aleg să o transmită mai departe tinerelor generații  pe care le sprijină să promoveze pentru a asigura continuitate activității ULAL Arad.

Pe această cale îi dorim mult succes și multă putere de muncă doamnei Anca Herbei, cea care va prelua conducerea Uniunii Locale a Asociațiilor Locative Arad, după retragerea din activitate a doamnei Dorina Lupșe”, transmit reprezentanţii Primăriei.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite