Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou magazin și-a deschis porțile în centrul Aradului

Express Arad Avram Iancu și-a întâmpinat clienții ieri, la prima oră.

Un nou magazin și-a deschis porțile în centrul Aradului
Comentează 0

22 martie 2018: Grupul Carrefour a deschis ieri primul magazin Express din Arad, județul Arad, ajungând astfel la un număr de 21 magazine Express Orange și 234 supermarketuri în toată țara. 

Noul supermarket își așteaptă clienții cu o gamă de peste 3.000 de articole și propune produse proaspete pe parcursul întregii zile, soluții și idei pentru mese rapide dar și confort sporit prin intermediul celor peste 10 servicii disponibile la casele de marcat.

Express Arad Avram Iancu este un magazin tip supermarket de proximitate, ancorat în viața cartierului, ce își propune să devină „un vecin de încredere” pentru rezidenții acestuia. Cu o suprafață medie de aproximativ 170 mp, noul magazin oferă clienților o sortimentație bogată pe segmentele: brutărie, patiserie, măcelărie, mezeluri, fructe și legume, gastronomie, produse semi-preparate, produse aperitiv, produse congelate, lactate-brânzeturi, băcănie, băuturi, produse de îngrijire personală și îngrijirea casei, dar și produse bio, dietetice sau produse internaționale.   

 

Date cheie despre Express Arad Avram Iancu:

1.    Adresa :  Piața Avram Iancu, Nr. 18, Arad, județul Arad

2.    Plajă orară de deschidere:

  •    Luni – Sâmbătă: 07:00-22:00
  •    Duminică: 08:00-20:00

3.   Suprafața magazinului: 170m²

4.   Locuri de muncă : 10

5.   Case de marcat : 2

 

În magazinul Express Arad Avram Iancu, clienții Carrefour vor putea beneficia de noi servicii disponibile la casele de marcat, precum loz în plic, reîncărcare cartele sau paypoint. Astfel, vor putea rezolva totul într-un singur loc și vor economisi timp.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite