Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un director al DSP Arad l-ar fi electrocutat pe un coleg de-al său. Poliția a intervenit la sediul instituției

Poliţiştii au intervenit, astăzi, la DSP Arad, în urma unui apel la 112 care prin care se reclama că directorul economic al instituţiei a adus la birou un aparat cu electroşocuri şi un spray cu piper, pentru a-şi intimida colegii.

Un director al DSP Arad l-ar fi electrocutat pe un coleg de-al său. Poliția a intervenit la sediul instituției
Comentează 5

Surse din cadrul DSP Arad au declarat, pentru Agerpres, că directorul economic Gheorghe Iulian Penzeş i-a ameninţat pe unii colegi, spunând că are asupra sa dispozitivul cu electroşocuri pentru a se apăra.

Conform unei filmări care a surprins momentele respective, se pare că directorul economic a pus aparatul cu electroşocuri pe mâna unui coleg şi l-a pornit, iar cel agresat strigă: "M-ai curentat! Dom'le, vrei să mă omori?".

La un moment dat, a intervenit directoarea instituţiei, Cecilia Irimie, care i-a reproşat lui Penzeş că are asupra sa dispozitivul şi spray-ul.

A fost reclamată, prin 112, o stare conflictuală între doi angajaţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Arad. La faţa locului se află o echipă operativă, pentru clarificarea stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

 

Citește și: Scandal la DSP Arad! Constantin Cătană l-ar fi îmbrâncit pe directorul economic


Scrie un comentariu

trimite