Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Scandal la DSP Arad! Constantin Cătană l-ar fi îmbrâncit pe directorul economic

S-ar părea că în sediul DSP Arad un conflict ar fi izbucnit între directorul de la „Resurse Umane”, Constantin Cătană, și directorul economic Iuliu Gheorghe Penzes. Cu atât înclinăm să credem aceasta cu cât fum fără foc nu iese, și pentru că directorul economic al instituției ar fi ajuns la UPU, iar în cele din urmă certificatul medico-legal va stabili dacă și câte zile de recuperare vor fi necesare după presupusa agresiune. De menționat că Gheorghe Penzes este deja în concediu medical, după cum ne-au informat într-un comunicat de presă reprezentanții DSP Arad. 

Scandal la DSP Arad! Constantin Cătană l-ar fi îmbrâncit pe directorul economic
Comentează 1

Motivul conflictului ar fi fost niște angajări făcute nu tocmai respectând cadrul legal, din timpul pandemiei, când Constantin Cătană era directorul DSP Arad. „Având în vedere că în cursul zilei de astăzi au apărut în presă anumite informații în legătură cu instituția noastră, dorim să aducem unele clarificări. În această dimineață, între doi angajați ai instituției a avut loc o discuție contradictorie, fără a exista un contact fizic. Aceasta a avut loc la intrarea în clădire și a continuat până în secretariatul instituției unde conflictul a fost aplanat. Domnul director economic Penzes Iuliu Gheorghe a solicitat un consult medical, înștiințându-ne ulterior că este în concediu medical”, au afirmat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Arad.

Fostul director Constantin Cătană neagă acuzațiile, spunând că s-a sesizat din oficiu și Poliția.  „Informațiile au provenit de la colegii dânsului care au considerat că este bine să anunțe, dar totul a fost relatat într-un mod exagerat, nu a fost vorba de contact fizic, nici de agresiune fizică. El a vrut să meargă la Medicina Legală, apoi a mers la UPU. Dar nu s-a întamplat nimic, într-adevăr discuții au fost, dânsul s-a suparat, iar mai apoi s-a aflat și la Minister. Despre ceva ce nu s-a întâmplat. Până la urmă, s-a sesizat și Poliția, care au fost foarte operativi”, ne-a declarat Constantin Cătană. 

 


Scrie un comentariu

trimite