Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un colaj VIDEO cu gafele premierului Viorica Dăncilă a ajuns viral pe Facebook

Un colaj video cu gafele premierului Viorica Dăncilă, realizat de Partidul Național Liberal și postat pe Facebook, a devenit viral.

Un colaj VIDEO cu gafele premierului Viorica Dăncilă a ajuns viral pe Facebook
Comentează 0

Printre declarațiile premierului, scoase în evidență de liberali, se află: ”s-a depășit ținta de deficit asumată” și ”adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program care vă spun foarte sincer nu a făcut bine României”.

În mai puțin de 24 de ore de la postarea pe Facebook, acest clip a înregistrat peste 5.400 de distribuiri și a fost văzut de 227.000 de ori.

”Incompetența condamnă România! O mostră memorabilă cu premierul D(r)ăncilă Vasilica Viorica, probabil „cel mai paralel” cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut această țară.

Partidul Naţional Liberal a convocat-o la o audiere în plenul Parlamentului în legătură cu situația economică la zi.

Am fost curioși să vedem ce răspunsuri poate da o persoană care citește „Bună ziua” de pe foaie în deschiderea ședințelor de Guvern.

Inițial, Liviu Dragnea i-a interzis să vină în Parlament. Apoi i-a dat voie să vorbească. Acum sigur îi pare rău că tot mai mulți români văd, cu ochii lor, dezastrul și batjocura acestei guvernări PSD-ALDE.” - se arată în mesajul postat de PNL pe rețeaua de socializare.

Sursa: Pro TV

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite