Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bărbat din Australia a venit mii de kilometri până la Păuliș unde a fost prins de polițiști încalcând legea; vezi ce a făcut

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au prins trei șoferi care conduceau fără permis. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani din Sintea Mare, un arădean de 49 de ani și de un bărbat de 41 de ani din Australia.

Un bărbat din Australia a venit mii de kilometri până la Păuliș unde a fost prins de polițiști încalcând legea; vezi ce a făcut
Comentează 2

„Bărbatul de 41 de ani, din Australia, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 708 B, pe raza localității Păuliș, fără a deține permis de conducere valabil pe teritoriul României. Pe numele acestuia a fost întocmit un doar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Aceștia mai susțin că polițiștii Postului de Poliție Sintea – Mare au depistat un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Adea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Și acesta este cercetat penal, după cum este cercetat penal și un arădean de 49 de ani. Bărbatul a fost prins, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Amenzi de 80.000 de lei     

De altfel, în ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, oamenii legii au aplicat 256 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.

Dintre acestea, 81 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 175 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite