Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei bărbaţi FLĂMÂNZI rău de tot, cinci PROSTITUATE care se certau pentru teritoriu şi prietenul uneia dintre ele au fost amendaţi de Poliţia Locală pentru că au făcut scandal (FOTO)

Polițiștii locali au aplicat, în doar două zile, nouă amenzi în cuantum total de 5.800 lei pentru participare la scandal.

Trei bărbaţi FLĂMÂNZI rău de tot, cinci PROSTITUATE care se certau pentru teritoriu şi prietenul uneia dintre ele au fost amendaţi de Poliţia Locală pentru că au făcut scandal (FOTO)
Comentează 0

„Astfel, agenții de poliție locală au surprins în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu 2 situații de provocare și participare la scandal în locuri publice. Primul caz de conflict a fost depistat în jurul orei 14:00 pe strada Simion Bărnuțiu. Pentru fapta de tulburare a liniștii publice, pe fondul unor discuții privind o porție de mâncare pe care unul dintre indivizi nu a împărțit-o cu ceilalți, cei 3 bărbați, V.E.C., în vârstă de 28 de ani, T.D.A. și V.P.R., ambii în vârstă de 20 de ani, domiciliați în comuna Felnac au fost amendați de către polițiștii locali.

A doua contravenție a fost săvârșită la orele serii, respectiv ora 21:00, pe Calea Aurel Vlaicu, în zona gării. De această dată la sandal au participat 5 femei, cu vârste cuprinse între 37 și 21 de ani și 1 bărbat de 47 de ani. Motivul animozității a fost locul de muncă” al uneia dintre femei care practică prostituția, desfășurându-și activitatea în spațiul utilizat anterior în același scop de altă persoană. În sprijinul celei căreia i-a fost invadat” spațiul a intervenit prietenul acesteia, izbucnind astfel un conflict fizic și verbal între bărbat și cele 2 femei, la care au participat și alte 3 colege de serviciu”. Scandalul a fost oprit de polițiștii locali, care au intervenit imediat, solicitând inclusiv o ambulanță la fața locului pentru acordarea la nevoie de îngrijiri medicale, una dintre femei acuzând dureri în zona ochilor, probabil cauzate de folosirea unui spray iritant lacrimogen de către contravenienți în timpul conflictului.

Menționăm că potrivit Legii nr. 61/1991, provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se pedepsește cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

 

 

        

 

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite