Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Restricții în trafic în mai multe zone din municipiu din cauza toaletării copacilor

În mai multe zone din municipiu au fost introduse restricţii de circulaţie ca urmare a operaţiunii de toaletare a copacilor, care are loc în momentul de faţă.

Restricții în trafic în mai multe zone din municipiu din cauza toaletării copacilor
Comentează 0

Polițiștii locali susţin că sunt prezenți în mod constant în zonele în care se realizează toaletarea copacilor, respectiv în cartierul I. G. Duca, pe Calea Aurel Vlaicu - partea stângă, dar și pe străzi precum Elena Drăgoi sau Andrei Mureșanu, în vederea fluidizării traficului și aplicării măsurilor de siguranță rutieră care se impun pentru decongestionarea fluxului auto, ca urmare a închiderii circulației pe străzile unde se efectuează operațiunile de curățare a arborilor.

„Primăria Municipiului Arad apelează la înțelegerea și răbdarea tuturor participanților la trafic, recomandând conducătorilor auto să se deplaseze cu maximă prudență în zonele precizate, cu respectarea indicațiilor și semnalelor polițiștilor locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în scopul evitării unor incidente neplăcute”, transmit autorităţile.  

 

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite