Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

P(r)oza zilei: Transportor de bani atacat de interlopi la Păuliș sau Putin internat la Centrul de Azilanți Horia ?!

P(r)oza zilei: Transportor de bani atacat de interlopi la Păuliș sau Putin internat la Centrul de Azilanți Horia ?!
Comentează 6

P(r)oza zilei: Transportor de bani atacat de interlopi la Păuliș sau Putin internat la Centrul de Azilanți Horia ?!

În după-amiaza zilei de 4 martie, în jurul orei malefice 15,00, un microbuz Transportor de valori CIT ONE și care venea din direcția Lipova burdușit cu bani (și, direct proporțional, cu tot atâta energie negativă, că doar ”Banu-i ochiul Dracului” ), pe raza localității Păuliș a intrat în depășirea unui VW negru Golf, apoi, în urma interacțiunii cu misteriosul Volkswagen, în mod inexplicabil microbuzul Ford Tranzit s-a răsturnat cu roțile-n sus pe carosabil.

Din fericire, în ghinioniostul eveniment rutier nimeni nu a fost rănit și nici nu a fost vorba despre vreun atac banditesc pus la punct de diabolici interlopi locali, dornici ca întotdeauna de câștiguri nemuncite, ci în acest caz vorbim doar de neglijență în șofat, sau poate, de ... Satana, care obișnuiește să-și bage uneori ilustra coadă, când e vorba despre ispititoarele lovele.

Dar, oricare dintre variante ar fi cea mai plauzibilă, adevărul gol-goluț este că, pentru a preveni orice tentativă de furt a cuiva ispitit de Cel Rău, imediat la locul accidentului și-a făcut în zbor planat apariția Divizia Aeropurtată a Firmei Consuel Transport, încât chibiții au început a zice că și ăsta e pe o mână cu ... cel al cărui nume preoții ne recomandă ca cel mai bine să nu-l rostim ... și, în doi timpi și trei mișcări, Vulturul Pleșuv & Escadrila au pus înapoi pe roți microbuzul cicastit (plin) de bancnote.

Apoi au urcat Transportorul pe platformă, escortați de 4 (patru) mașini de Poliție, 2 (două) în față, 2 (două) în spate și s-au deplasat pe Drumul Național 7 în direcția Arad, în vreme ce chivuțele și bombardierii de pe marginea șoselei din locatățile pe unde treceau, colportau zvonul cum că imprevizibilul Consuel, flancat de cele 4 (patru) mașini polițienești, l-ar duce la Centrul de Azilanți Horia pe nimeni altul decât pe satana Vladimir Putin, care s-a hotărât în ​​cele din urmă să ceară azil politic în România și anume la Centrul pentru Străini Horia, unde a mai scrijelit pe vremuri poezii pe pereții WC-ului și tovarășul lui, nord-coreeanul Kim Jong-un!

Rămâneți cu coada ochiului pe www.arq.ro, căci vă voi ține la curent imediat ce primesc noi date!

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

Galerie foto (25)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite