Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ioța, „sinucigașul în serie”, a atacat din nou, luni, Podul Traian

Ioța, „sinucigașul în serie”, a atacat din nou, luni, Podul Traian
Comentează 2

P(r)oza zilei: Cele 15 minute de glorie ale lui IOŢA deasupra Podului TRAIAN

După ce a tras ceva la măsea, lui Ioța, celebrul „sinucigaș în serie” i s-a pus din nou pata în ziua de luni, 03 Iulie 2023, să se mai ,,sinucidă” o dată ( a se citi: să se dea în spectacol) în fața arădenilor pe Podul Traian, la fel cum a procedat și-n alte dăți. Evenimentul de azi nu este decât o copie la indigo, un ”Deja vu” a ceea ce exoticul personaj experimentează periodic, după cum vă puteți da seama singuri:

Cele 15 minute de glorie ale lui IOŢA deasupra Podului TRAIAN

(25 mai 2015)

Luând în serios vorbele artistului pop american Andy Warhol care, trăgând odată și el ceva mai zdravăn pe nas, a postulat că fiecare pământean are dreptul pe planeta asta la 15 minute de celebritate, arădeanul Iosif Nagi (cu nume de scenă IOŢA) şi care, după păreri autorizate, n-ar fi nici el tocmai zdravăn la cap, în seara de sâmbătă, 23 mai, s-a cocoţat pe scheletul de metal de deasupra Podului TRAIAN şi a-nceput să mianune, urle, zbiere, cânte, baune ca toţi dracii.

În nici un sfert de oră la faţa locului au sosit Pompierii, Jandarmii, Poliţia, Salvarea, ba chiar şi SRI-ul şi-a trimis discret observatorii. Locuitorii din blocurile de pe malul drept al Mureşului, romii, pirandele şi puradeii de pe malul stâng, petrecăreţii de la nunţile ce tocmai se petreceau la cele două hoteluri din vecinătate, plus cameramanii, fotografii şi jurnaliştii locali, cu toţii voiau să prindă neaparat momentul când Icar de Aradul Nou îşi va lua zborul... Iar la indicaţia expresă a ministrului de interne, Gabriel Oprea, ce ţinea tot timpul legătura telefonică printr-un agent sub acoperire, aflat la locul faptei în interes naţional, desigur, curentul electric pe pod fu întrerupt şi râul fu împânzit, literalmente, cu bărci gata dă-i dea zburătorului primul ajutor.

Aşa că IOŢA al nostru, cocoţat pe parapete, simţea şi el odată-n viaţă ce-nseamnă să ai instituţiile statului, plus mulţimea de gură-cască, la picioarele tale. Negociatorii şi psihologii poliţiei au încercat în zadar să-l momească să coboare jos, printre semeni, căci Iosif N.., pardon IOŢA se urcase blindat cu mai multe peturi şi îşi savura acum poziţia „sufulcând” bere după bere.

Şi totuşi, asemenea lui Lucifer, ce s-a înalţat la un moment dat până la Ceruri şi lui IOŢA trufia aceasta i-a fost în cele din urmă fatală, căci, după vreo oră bună, berile începură să îşi facă efectul şi să preseze asupra prostatei şi eroul nostru fu nevoit să coboare de bună voie, strângând din dinţi şi ţinându-se cu o mână de şliţ, că doară nu era să se lase să fie filmat şi dat la televizor fâcând din vârful Podului TRAIAN pipi pe lume !!!

P(r)ozeur: Vasile de Zărand

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide