Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Top 5 canapele pentru fiecare buget și stil

Când vine vorba de amenajarea sufrageriei tale, canapeaua este probabil piesa centrală a spațiului. Este locul în care îți vei petrece cea mai mare parte a timpului, fie că te relaxezi cu o carte, te uiți la televizor sau găzduiești oaspeți. Așadar, este important să alegi o canapea confortabilă, elegantă și care să se potrivească bugetului tău. Cu atât de multe opțiuni de pe piață, poate fi copleșitor să o găsești pe cea perfectă. Pentru a te ajuta să îți restrângi alegerile, iată cinci dintre cele mai bune canapele pentru fiecare buget și stil:

Top 5 canapele pentru fiecare buget și stil
Comentează 0

1.Canapea  Selena Black-Grey 

Pentru apartamentele sau locuințele care nu dispun de foarte mult spațiu în living, canapeaua Selena Black-Grey este o alegere excepțională, având dimensiuni reduse. Cu un aspect simplu și ușor de integrat în orice stil interior, canapeaua este extensibilă şi beneficiază de spațiu de depozitare, fiind o piesă de mobilier potrivită inclusiv pentru garsoniere.

2.Canapea Chesterfield Premium

Pentru locuințele în care confortul domnește, eleganța este de obicei o caracteristică complementară. Dacă dorești să conturezi un aspect modern și vibrant în living, atunci canapeaua Chesterfield Premium este piesa de mobilier care lipsește din decor. Dincolo de aspectul vizual impresionant, confortul este dat și de faptul că această canapea premium este extensibilă. 

3.Colțar RIO Green

Verdele Royal este una dintre culorile cele mai apreciate în anul precedent, motiv pentru care o canapea în această nuanță transformă cu succes o încăpere banală într-o locuință cu stil. Colțarul Rio Green îți oferă mai mult spațiu pentru relaxare, iar în serile în care prietenii sau familia doresc să petreacă noaptea, colțarul extensibil se transformă într-un pat confortabil. 

4.Colțar Black Ares

Dacă ești adeptul stilului minimalist, colțarul Black Ares  reprezintă o alegere excepțională pentru completarea designului interior al livingului tău. Tapițat cu material textil, este o piesă de mobilier ușor de întreținut, iar faptul că acest colțar este extensibil este un plus de confort. 

5.Colțar Stockolm Forest Green

Potrivit atât pentru stilul minimalist, cât și pentru cel contemporan, colțarul Stockolm Forest Green este un etalon în materie de canapele de colț. Picioarele metalice relativ înalte creează impresia de spațiu și sunt utile în procesul de curățenie, mai ales pentru persoanele alergice la praf. Totodată, verdele smarald conturează un design modern și elegant în jurul căruia puteți decora cu ușurință. Acest colțar este extensibil și are integrate spații de depozitare, așadar dincolo de aspect, este o alegere pentru confort și funcționalitate. 

Profită de reduceri! 

Fiecare model descris în acest articol face parte din gama de produse Glasspandoor, iar în prezent beneficiază de un preț redus pentru ca tu să îți poți redecora locuința la un cost mult mai mic. Totodată, fiecare model poate fi realizat pe comandă, pe diverse dimensiuni și tapițat într-o gamă largă de culori. Glasspandoor livrează oriunde pe teritoriul României, așadar te poți bucura de produsele noastre indiferent de unde te afli. Pentru o comandă personalizată, contactează-ne pentru o ofertă

Concluzie

În concluzie, canapelele sunt o piesă de mobilier cheie în orice sufragerie. Când faceți cumpărături pentru o nouă canapea, este important să iei în considerare bugetul, stilul personal și dimensiunea sufrageriei. Fie că ești în căutarea unei canapele clasice, tradițională sau un design mai modern, minimalist, există o canapea care să se potrivească nevoilor tale.

Articole asemanatoare