Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tineri prinşi cu droguri în curtea unui liceu; vezi despre ce unitate de învăţământ este vorba

Doi tineri, din care unul minor, au fost surprinși de jandarmii Grupării Mobile Timișoara, în curtea unui liceu din oraș, având asupra lor substanțe interzise. Tânărul major era eliberat condiționat după ce ispășise o pedeapsă privativă de libertate. Potrivit Jandarmeriei Române, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, aflat în patrulare, a surprins, marți, în curtea unui liceu, doi tineri, dintre care unul minor, având substanțe interzise asupra lor, scrie pressalert.ro.
 

Tineri prinşi cu droguri în curtea unui liceu; vezi despre ce unitate de învăţământ este vorba
Comentează 0

În urma verificărilor, jandarmii au descoperit asupra tinerilor plicuri transparente cu substanță pulverulentă cristalin.

Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăța în liceul respectiv, deținea cea mai mare cantitate din substanța găsită și un cântar electronic. Acesta a declarat că achiziționase substanțele pentru o petrecere la care urma să participe și că îi oferise prietenului său, cu care era la momentul identificării de către jandarmi, un pliculeț cu substanță pentru consum.

Intraţi AICI pentru detalii.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, cdei doi au fost prinşi la Colegiul Tehnic de Vest. „Cei doi tineri, cu un comportament asemănător consumatorilor de substanțe interzise, au fost depistați în spațiul aparținând Colegiului Tehnic de Vest, în zona terenului de sport, cu acces direct dinspre stradă și corpul aflat în construcție, de către Jandarmi. Cei doi tineri nu sunt elevii Colegiului Tehnic de Vest, ci foști elevi de la CTV și Liceul privat Milenium. Conducerea școlii nu are cunoștință despre identitatea tinerilor și nu a putut confirma că unul dintre aceștia ar fi fost elev al unității de învățământ. Din informațiile, pe care le avem, tinerii au fost identificați cu posibile substanțe interzise asupra lor.
Ca măsură de securitate, deși dispune de personal de pază insuficient (1 portar pentru întreaga clădire), direcțiunea școlii a hotărât ca poarta de acces în curte să fie permanent încuiată, iar în situația în care este nevoie de acces pentru zona în care se lucrează la clădire, se va lua direct legătura cu personalul școlii”, 
transmite Aura Danielescu, inspector scolar general al ISJ Timis.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: Jandarmeria Mobilă Timişoara via stirileprotv.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite