Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Surpriză uriaşă: fondatorul USR susţine Alianţa Vestului!

Alianţa Vestului care reuneşte primarii din Timişoara, Arad, Oradea şi Cluj a fost bine primită de opinia publică, dar şi criticată (ironizată) de o serie de opozanţi politici. Cei mai mulţi politicieni din Arad au preferat tăcerea faţă de această iniţiativă.

Surpriză uriaşă: fondatorul USR susţine Alianţa Vestului!
Comentează 0

Surpriza cea mare vine din partea lui Nicuşor Dan, fondatorul USR, care a scris elogios despre această iniţiativă. zare. „Alianța Vestului realizată de primarii Ilie Bolojan (Oradea), Falca Gheorghe (Arad), Emil Boc (Cluj) și Nicolae Robu (Timișoara) trebuie susținută și apreciez că experiența celor patru primari în atragerea banilor europeni poate fi un bun catalizator pentru dezvoltarea întregii regiuni.

Sunt convins că vor adera și alți primari la această Alianță, deoarece cei mai mulți au înțeles că principala lor responsabilitate este legată de dezvoltarea comunităților pe care le reprezintă.

Fără dezvoltarea locală nu putem vorbi de dezvoltarea României, iar aici un rol însemnat îl au primarii care pot face proiecte și pot aduce bani europeni ca să le pună în practică.

Banii europeni înseamnă străzi moderne, școli și spitale noi, locuri de muncă și bunăstare pentru cetățeni. Primarii care înțeleg aceste lucruri vor câștiga încrederea oamenilor și viitoarele alegeri” scrie Nicuşor Dan.

Discursul simplu, clar, pertinent al lui Nicuşor Dan pune în dificultate USR Arad, un critic al administraţiei locale. USR Arad a susţinut în mod surprinzător inclusiv iniţiativele Guvernului PSD prin care se limita autonomia locală şi se tăiau fonduri de dezvoltare pentru unele comunităţi. Iată că fondatorul USR este favorabil unei iniţiative tratate în mod surprinzător prin tăcere de USR Arad. Singura referinţă a liderului Vlad Botoş esteridicolă: ar vrea să întrebe Alianţa Vestului cum să gestioneze o gură de canal pe o stradă din Arad...

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite