Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Suporterii UTA-ei pot viziona meciul cu Rapid în Piața Avram Iancu

UTA joacă, duminică, de la ora 18.15 în compania Rapidului, un meci care i-ar putea asigura matematic calificarea în Liga I, în cazul unei victorii.  Deși nu pot merge la stadion pentru a fi alături de favoriții lor, suporterii arădeni pot să urmărească împreună partida, pe ecran mare, în Piața Avram Iancu, în limita a 500 de locuri.

Suporterii UTA-ei pot viziona meciul cu Rapid în Piața Avram Iancu
Comentează 0

Vizionarea este organizată de clubul UTA în colaborare cu Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură. Acces este gratuit, pe bază de înscriere. Înscrierile se pot face astăzi,  mâine și poimâine, între orele 10:00 – 18:00, prin telefon, SMS, WhatsApp la numărul 0744 767 291 sau pe e-mail la adresa media@uta-arad.ro. Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

„Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant.

Programul zilei începe la ora 17:00, cu proiecții documentare sportive și muzică! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

De asemenea, vă anunțăm că, în continuare, se pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul UTA – Rapid. Cele online rămân disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/. Cele fizice se găsesc la sediul clubului, Calea Victoriei, nr.20, joi și vineri, în intervalul orar 10:00 – 15:00, și sâmbătă, între orele 10:00 – 14:00. Duminică, de la ora 17:00, sunt puse în vânzare și în Piața Avram Iancu”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite