Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

500 de locuri la meciul UTA-Petrolul

Meciul dintre UTA și Petrolul Ploiești va putea fi urmărit pe ecran mare, în Piața Avram Iancu, în limita a 500 de locuri. Asta, în condițiile în care vizionarea este organizată de club, în colaborare cu Primăria, prin Centrul Municipal de Cultură.

500 de locuri la meciul UTA-Petrolul
Comentează 0

Accesul în Piața Avram Iancu se va face gratuit, pe bază de înscriere, pe telefon, SMS, WhatsApp la numărul 0744 767 291 sau prin e-mail la adresa media@uta-arad.ro.

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon, termenul limită pentru înscriere fiind miercuri, 15 iulie, ora 12:00.

„Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant. Programul zilei începe la ora 17:00, cu proiecții documentare sportive! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice. De asemenea, vă anunțăm că, în continuare, se pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul UTA – Petrolul. Cele online rămâne disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/. Cele fizice se găsesc la sediul clubului, Calea Victoriei, nr.20, astăzi și mâine, în intervalul orar 10:00 – 18:00, și miercuri, între orele 10:00 – 14:00. Tot miercuri, de la ora 16:00, sunt puse în vânzare și în Piața Avram Iancu”, se arată într-un comunicat de presă al clubului UTA.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite