Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ce surpriză le-a pregătit UTA și CMCA suporterilor înainte de meciul cu Turris

Clubul UTA în colaborare cu Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură, organizează, joi, 9 iulie 2020, în Piața Avram Iancu evenimentul „UTA - unul dintre simbolurile Aradului“.

Ce surpriză le-a pregătit UTA și CMCA suporterilor înainte de meciul cu Turris
Comentează 0

De menționat că evenimentul va avea două părți. Prima parte va începe de la ora 16 și va consta în proiecția filmului aniversar „UTA 70 de ani“, urmând ca de la ora 17.30, suporterii să poată viziona pe ecran mare meciului cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Accesul în Piața Avram Iancu va fi gratuit, pe bază de înscriere, în limita a 500 de locuri.

Astăzi se vor face înscrieri doar pentru fanii abonați, care au prioritate, urmând ca mâine și joi să fie rândul suporterilor care nu au abonament. Înscrierile se pot face prin telefon, SMS, WhatsApp la numărul 0744 767 291 sau prin e-mail la adresa media@uta-arad.ro. Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon, termenul limită pentru înscriere fiind joi, 9 iulie, ora 12:00.

„Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice”, anunță organizatorii.

Aceștia au ținut să precizeze că „procedura de organizare a vizionării pentru meciul UTA – Petrolul va fi repetată după ce FRF va comunica data disputării. Înscrierile făcute pentru meciul UTA – Petrolul nu sunt valabile și la meciul UTA – Turris.”

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite