Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ştrandul Neptun deschide sezonul estival, mai bogat cu trei noi tobogane

Numai câteva zile au rămas până la inaugurarea sezonului estival 2019 pe ştrandul Neptun. Zilele acestea au intrat în linie dreaptă ultimele lucrări de reparaţii capitale realizate la nivelul bazinelor, aleilor pietonale şi platformelor cu dale din zona I a bazei de agrement de pe malul Mureşului.

Ştrandul Neptun deschide sezonul estival, mai bogat cu trei noi tobogane
Comentează 0

Este vorba despre o investiţie a municipalităţii în desfăşurare ce presupune refacerea pavajelor şi reparaţii la bazine. Până la 1 mai, când vrem să deschidem oficial ştrandul, va fi terminat pavajul şi 3 bazine, iar ulterior se vor termina şi celelalte două bazine. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 1,5 milioane lei”, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Toate investiţiile municipalităţii au un singur ţel: creşterea calităţii serviciilor oferite pe ştrandul Neptun.”, a declarat directorul SC Recons SRL, Nicolae Mehelean.

Atracţia sezonului estival 2019 pe ştrandul Neptun vor fi, fără doar şi poate, cele trei tobogane noi montate anul trecut. Ele au fost deja recepţionate şi vor putea fi încercate numai după deschiderea oficială a ştrandului.

În sezonul estival 2019, prețul unui bilet întreg de acces pe ștrand va fi de 22 lei/zi, iar pentru elevi, studenți cu vârsta până la 25 ani, pensionari, persoane cu handicap rămâne în continuare la nivelul de 10 lei. Copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Galerie foto (62)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite