Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ştrandul se deschide de la 1 iunie; Reconsul face ultimele pregătiri (FOTO)

Primarul Călin Bibarţ şi Nicolae Mehelean, directorul Recons, au anunţat astăzi, că dacă situaţia epidemiologică o va permite, Ştrandul Neptun îşi va deschide porţile de Ziua Copilului. Cei doi au vorbit, în acelaşi context, despre lucrările care au fost făcute, se fac şi urmează să fie făcute pe ştrand.

Ştrandul se deschide de la 1 iunie; Reconsul face ultimele pregătiri (FOTO)
Comentează 0

„Pornind de la situaţia epidemiologică, de la declaraţiile la nivel guvernamental că de la 1 iunie se vor mai ridica din restrică, de la declaraţiile la nivel guvernamental că de la 1 iunie se vor mai ridica din restricţii, de la 1 iunie vom deschide ştrandul. În a doua jumătate a acestei săptămâni vor ieşi autorizaţiile de demolare a unor imobile situate în spate la Raţio, astfel încât urmează să le demolăm, am terminat intabularea tuturor terenurilor din zonă, vom verifica toate contractele de concesiune, de închiriere încheiate în ultimii 30 de ani să vedem care mai sunt valabile şi dacă părţile şi-au îndeplinit obligaţiile. Vom avea un T 0 de la care vom pleca. Primul mare pas este reprezentat de intabulare şi de realizarea unui PUZ”, a declarat primarul Călin Bibarţ. Acesta a ţinut  să menţioneze că un bazin de copii, aflat în momentul de faţă în paragină va fi transformat într-o zonă de skateboard.

Tarifele rămân neschimbate

La rândul său, Nicolae Mehelean a ţinut să precizeze că tarifele vor rămâne neschimbate şi a prezentat pe scurt ce lucrări s-au făcut şi ce urmează să se mai facă. „La bazinele mari, staţia de tratare, toboganele sunt funcţionale. Mai aşteptăm nişte echipamente, mai avem de vosit bazinele şi să facem curăţenie generală. De asemenea, Direcţia Tehnică urmează să scoată proiectele tehnice pentru tot ceea ce înseamnă lucrări pe ştrand, iar dacă condiţiile vor permite, anul acesta se vor face licitaţiile. În zona bazinelor de copii se va schimba totul radical. Vor fi umbrare, tobogane... Până atunci însă nu pot funcţiona, vor funcţiona doar bazinele mari”, a declarat Mehelean.

Mai trebuie spus că, în încheiere, primarul Călin Bibarţ a ţinut să precizeze că arădenii vor putea beneficia de noile investiţii anul viitor.

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite