Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Arădenii sunt aşteptaţi mai repede la ştrand: în speranţa unui weekend prelungit, Ştrandul Neptun se deschide de sâmbătă

Dacă săptămâna trecută primarul Călin Bibarţ şi Nicolae Mehelean, directorul Recons, susţineau că ştrandul se va deschide la 1 iunie, astăzi, primarul a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că deschiderea sezonului va fi devansată. Având în vedere că 1 Iunie, când se sărbătoreşte Ziua Copilului, care este declarată zi nelucrătoare, cade marţi, autorităţile locale speră că Guvernul va decide să facă punte între weekend şi 1 Iunie, astfel încât să avem o mini vacanţă. Astfel, ştrandul îşi va deschide porţile de sâmbătă dimineaţa.

Arădenii sunt aşteptaţi mai repede la ştrand: în speranţa unui weekend prelungit, Ştrandul Neptun se deschide de sâmbătă
Comentează 0

„Deschidem ştrandul începând de sâmbătă, pentru că e weekend, pentru că se prefigurează să fie vreme bună şi  cu siguranţă oamenii au mai mult timp în weekend decât în cursul săptămânii. În ideea în care luni s-ar putea să fie zi liberă, ne-am gândit să legăm toate aceste zile şi de Ziua Copilului, de marţi 1 Iunie. În urma discuţiilor între DSP şi Recons nu sunt condiionalităţi foarte stricte”, a declarat primarul Călin Bibarţ.

În altă ordine de idei, edilul a ţinut să menţioneze că evenimentele organizate cu prilejul Zilei de 1 Iunie au fost gândite pe mai multe zile. „Aveam varianta să organizăm mai multe evenimente într-o singură zi, marţi, dar există posibilitatea ca şi luni să fie liber, astfel încât vom începe de sâmbătă şi le vom organiza până marţi în mai multe locaţii în spaţii deschise, în care ca în fiecare an copiii să se poată bucura. Vor fi jocuri interactive, teatru de păpuşi, se va pune în funcţiune trenuleţul copiilor, cei mici vor primi baloane, se vor putea colora pe faţă”, a ţinut să precizeze primarul.

Copiii de peste 14 ani vor avea parte la rândul lor de o surpriză frumoasă. În faţa Primăriei vor fi aduse 40 de trotinete electrice, care vor putea fi folosite pentru plimbări pe un traseu prestabilit, prima cursă fiind gratuită. „Sunt convins că va fi un proiect pilot care va prinde. Încercăm să revenim la o viaţă normală pentru cât mai mult timp”, a încheiat primarul Bibarţ.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite