Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preț mai mic pentru intrarea pe ștrand; vezi când se vor vinde bilete cu tarif redus

Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi a ședinței CLM de joi vizează modificarea tarifului de intrare pe Ștrandul Neptun după ora 17. Potrivit unui proiect de hotărâre inițiat de primarul Călin Bibarț, după ora 17, prețul unui bilet va scădea de la 22 de lei la zece lei. Asta, bineînțeles, dacă proiectul va trece de votul consilierilor locali.

Preț mai mic pentru intrarea pe ștrand; vezi când se vor vinde bilete cu tarif redus
Comentează 1

„Serviciul public de administrare, amenajare, întreţinere şi exploatare a zonelor de agrement Ştrandul Neptun și Patinoarul Arad este gestionat de către operatorul economic  SC Recons SA și se desfăşoară sub autoritatea administraţiei publice locale care controlează gestionarea serviciului, urmărind realizarea obiectivelor și activităților specifice acestuia.

Autoritatea publică locală are ca obiective, printre altele, îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor prin promovarea calității și eficienței serviciilor publice și organizarea acestora astfel încât să satisfacă cerințele comunității locale și creșterea calității vieții.

Ca urmare a celor mai sus enunțate, la solicitările comunității locale, se impune a permite accesul cetățenilor la zona de agrement Ștrandul Neptun, după ora 17,00, cu un tarif preferențial de 10,00 lei”, se arată în referatul de aprobare semnat de primarul Călin Bibarț.

Restul tarifelor au rămas neschimbate

De menționat că restul tarifele practicate au rămas similare cu cele de anul trecut. Astfel, prețul unui bilet întreg este de 22 de lei/ zi, un bilet pentru elevi, studenți cu vârsta până la 25 de ani, pensionari, persoane cu handicap costă 10 lei/zi; un bilet pentru un grup adulți format din 10 persoane - 170 lei/zi;  biletul de acces pentru un grup copii cu învățător/profesor, format din10 persoane -67 lei/zi; un bilet familial – doi adulți și un copil - 40 lei/familie/zi; un bilet familial – doi adulți și doi copii - 42 lei/familie/zi; un bilet familial – doi adulți și trei sau mai mulți copii - 46 lei/familie/zi. De asemenea, mai trebuie spus că un abonament la preț întreg costă 800 lei/sezon; un abonament la preț redus - 400 lei/sezon; un abonament lunar -310 lei; un abonament lunar redus - 170 lei; un abonament valabil o săptămână - 100 lei și un abonament săptămânal redus - 45 lei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite