Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tarife REDUSE la Ştrandul Neptun după ora 17:00

Tarife REDUSE la Ştrandul Neptun după ora 17:00
Comentează 1

Astăzi, în Sala Ferdinand, consilierii locali au votat proiectul de hotărâre conform căruia tarifele Ştrandului Neptun vor fi reduse. Proiectul a trecut cu unanimitate. Potrivit noului proiect, arădenii şi nu doar, care vor merge la ştrand după ora 17:00, nu vor mai achita un bilet la preţul unei zile întregi care este de 22 de lei, ci vor plăti doar 10 lei.

„Vreau să remarc faptul că s-a aprobat ceea ce am promis mai de mult, respectiv reducerea tarifelor de intrare pe ștrand după ora 17:00, pentru că nu era normal să plătești la fel ca în situația care puteai să vin de dimineață. Evident că mai sunt doar câteva ore de soare, de căldură și de lumină. Este un un gest de normalitate”, a declarat primarul Călin Bibarţ.

De menționat că restul tarifele practicate au rămas similare cu cele de anul trecut. Astfel, prețul unui bilet întreg este de 22 de lei/ zi, un bilet pentru elevi, studenți cu vârsta până la 25 de ani, pensionari, persoane cu handicap costă 10 lei/zi; un bilet pentru un grup adulți format din 10 persoane - 170 lei/zi;  biletul de acces pentru un grup copii cu învățător/profesor, format din10 persoane -67 lei/zi; un bilet familial – doi adulți și un copil - 40 lei/familie/zi; un bilet familial – doi adulți și doi copii - 42 lei/familie/zi; un bilet familial – doi adulți și trei sau mai mulți copii - 46 lei/familie/zi. De asemenea, mai trebuie spus că un abonament la preț întreg costă 800 lei/sezon; un abonament la preț redus - 400 lei/sezon; un abonament lunar -310 lei; un abonament lunar redus - 170 lei; un abonament valabil o săptămână - 100 lei și un abonament săptămânal redus - 45 lei.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite