Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Soţul studentei criminale din Arad face dezvăluiri tulburătoare. “La fiecare vizită, mă imploră”

Claudiu Satran, sotul studentei Carmen Bejan, care a omorat si a transat un barbat impreuna cu iubitul ei, dezvaluie, pentru CANCAN.ro, cum o duce tanara dupa gratii.

Soţul studentei criminale din Arad face dezvăluiri tulburătoare. “La fiecare vizită, mă imploră”
Comentează 0

De fiecare data cand o viziteaza, aceasta ii cere sa o ia acasa.

S-au cunoscut in 2010, in inchisoare, in Penitenciarul de Maxima Siguranta Arad, iar intre Carmen si Claudiu (retinut pentru consum si trafic de droguri) s-a infiripat o relatie frumoasa, astfel ca in 2012 s-au casatorit. Ea era condamnata inca din vara lui 2009, impreuna cu iubitul ei de atunci, Sergiu Florea, dupa ce au ucis si au transat un barbat de etnie roma.

Dupa ce si-a savarsit pedeapsa, Claudiu Satran si-a dorit sa revina la viata normala si sa stea departe de tentatiile care l-ar fi putut trimite din nou dupa gratii. Pentru asta barbatul si-a cautat de munca si, pentru a castiga un ban cinstit, s-a angajat  ca sofer pe camion.

"Carmen este in puscarie. La fiecare vizita imi zice sa o iau acasa. Lucreaza la o firma din interiorul penitenciarul, la o firma care face covoare". Chiar daca partenera lui este dupa gratii, Claudiu sustine ca tine la fel de mult la aceasta: "O vizitez in fiecare luna. Carmen este vegetariana. M-am inteles cu parintii ei, iar eu sa le dau bani si ei cumpara mancare pentru fiica lor ".

"Carmen mi-a acceptat trecutul"

Chiar daca viata nu a tinut cu el, Claudiu marturiseste ca a fost, de la bun inceput, extrem de sincer cu sotia lui. "Avand in vedere ca este nevasta mea, ea stie ca am o fata de 18 ani, copil rezultat dintr-o relatie cu o alta femeie. Carmen mi-a acceptat trecutul. Nu vreau sa mai vorbesc despre fata mea, pentru ca a avut de suferit din partea celor din jur, cei care  ii spuneau ca tatal ei este puscarias."

E condamnata la 20 de ani de inchisoare

In vara anului 2009, o crima oribila a socata intreaga opinie publica. Cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara. Victima a fost identificata ca fiind Trifu Schroth, un barbat de etnie rroma.

El a fost ucis in caminul de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara. Se pare ca totul ar fi pornit de la o partida de amor neplatita de victima. Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varsta de 20 de ani, ambii studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati pe 2 august 2009.

Sergiu Florea a fost trimis duipa gratii sub acuzatia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. Ulterior, incadrarea juridica pentru studenta arestata a fost schimbata in omor. In iunie 2011, instanta suprema i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare. Carmen Bejan se afla la Penitenciarul de Maxima Siguranta Arad, iar Sergiu Florea, la Penitenciarul din Timisoara.

sursa: cancan.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite