Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Decanul din Reşiţa voia scene sexy cu studentele ca în filmul

Decanul din Reşiţa voia scene sexy cu studentele ca în filmul
Comentează 0

Decanul unei facultăţi din Reşiţa o compara pe o studentă cu Sharon Stone şi îi propunea să reproducă scena sexy din Basic Instinct, potrivit stenogramelor din dosarul "sex pentru examene". Bărbatul nu ştia însă că tânăra căreia îi cerea favoruri sexuale era poliţistă sub acoperire.

Patru profesori și un student de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, au fost trimiși în judecată pentru fraudarea unor examene.

Fostul decan al Facultăţii de Ştiinţe Sociale din cadrul Universitatea „Eftimie Murgu”, Reșița, Ion Florin Franț (35 de ani), acuzat că a cerut unei studente – ofițer sub acoperire al Direcției Generale Anticorupție - favoruri sexuale, în schimbul promovării unor examene, a recunoscut parțial acuzațiile procurorilor. Profesorul este arestat din 10 iulie 2015.

Pus în fața probelor, Franț a ținut să precizeze că nu i-ar fi condiționat studentei intervenţia pe lângă cadrele didactice pentru promovarea examenelor, scrie evz.ro

"Nu am condiționat petrecerea nopții respective, de promovabilitatea examenelor", a explicat profesorul.

Procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică (SUPC) din Parchetul General au decis trimiterea în judecată a acestuia, a altor trei cadre universitare și a unui student.

Este vorba de: Irina Oriol (55 de ani) - fost conferențiar universitar, Ruxana Mariana Lavinia Ghiță (34 de ani) - fost asistent universitar, Mihai Vișan (56 de ani) – fost lector universitar și Alexe Ilici (39 de ani) - student.

Potrivit stenogramelor din dosar, decanul facultăţii a vrut să recreeze cu o studentă o celebra scenă sexy de film care o are protagonistă pe Sharon Stone.

Discuţie decan-studentă

"Florin Franţ: Să nu faci cum face Sharon Stone că...mă omori... cu picioarele...

Studenta-poliţistă: Nu că Sharon Stone avea ceva în minus, eu am... în plus!

Florin Franţ: Tu ai chiloţii?

Studenta-poliţistă: Da, acuma...

Florin Franţ: Da, dar la cât sunt de minusculi, nu...

Studenta-polițistă: Ţi-ai dat tu seama de asta?

Florin Franț: Îhm!

…………………………

Studenta-polițistă: Oricum, trebuie să recunosc că ... surprinzător... adică dacă la restul....a fost aşa cât de cât ok...aşa...am simţit că ai intervenit la PINTEALĂ acolo...

Florin Franț: La restu n-ai simţit?

Studenta-polițistă: Hm, ba da şi acolo...dar...nu, la PINTEALĂ am văzut că...ştiu că nu făcusem decât unu şi mi-a dat...8.

Florin Franț: Simţeai şi la ălalalt...dacă veneai...

Studenta-polițistă: Păi ai zis să nu vin că...", se arată în stenogramele din dosar.

Florin Franț i-a promis "studentei" că, dacă face amor cu el, va promova toate examenele.

"Deci toate examenele și le iei indiferent când, iarnă, vară sau toamnă, fiind prezentă, sută la sută".

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite