Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradi Kamaraszínház a participat la festivalul comediei din Ungaria

Aradi Kamaraszínház a participat la festivalul comediei din Ungaria
Comentează 0

Spectacolul "Sex, Drugs, Gods & Rock'n' Roll" al Companiei Aradi Kamaraszinhaz, în regia lui Erno Tapaszto, cu Harsanyi Attila în rolul principal, va participat în 2 septembrie la Festivalul Vidor din Nyiregyhaza, Ungaria.  Cel mai mare festival al comediei din Ungaria, „Festivalul veseliei și al bunei dispoziții” oferă peste 400 de programe vizitatorilor în decursul celor nouă zile de voie bună, între care și 16 spectacole de teatru, selecția celor mai bune comedii al anului. Spectacolul teatrului maghiar arădean este singurul spectacol invitat din România.

"Sex, Drugs, Gods & Rock'n' Roll"  a câștigat recent premiul pentru Cel Mai Bun "One man show" la Festivalul Internațional de Teatru ATELIER desfășurat la Sfântu Gheorghe. Tapaszto Erno, regizorul spectacolului, a fost nominalizat la premiul pentru Cea Mai Bună Regie. Actorul Harsanyi Attila a fost distins în această vară cu Premiul de Excelență al Orașului Arad pentru promovarea dialogului intercultural teatral.

„Acest melanj din textele lui Eric Bogosian şi Jose Saramago intitulată Sex, drugs, gods & rock’n’roll reâncarcă Biblia. Actorul Harsányi Attila într-un scaun de birou echipat cu un microfon se schimbă dintr-un Dumnezeu top manager  într-un Noe care suferă de depresie, dintr-un Cain destins într-un rocker care e mândru de trecutul lui plin de droguri. Îndepărtează şi face să fie înţeles ceea ce este aproape plictisitor de cunoscut, jucându-se iscusit şi trufaş cu întrebarea ce ar fi, dacă”, relatează o cronică despre specatcol.

C.P.

 

 

 

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite