Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Studenta criminală din Arad, Carmen Bejan, acuză - Mi-au omorât copilul!

Studenta criminală din Arad, Carmen Bejan, acuză - Mi-au omorât copilul!
Comentează 1

Fostul avocat al detinutei Carmen Bejan, Florin Kovacs rupe tacerea despre copilul pe care tanara l-a adus pe lume si a murit, la scurt timp. Acesta spune ca tanara a fost supusa in puscarie, atunci cand era insarcinata, la tratamente inumane.

Dupa trei ani, fostul avocat al detinutei Carmen Bejan rupe tacerea in legatura cu sarcina pe care femeia a piedut-o. Florin Kovacs declara ca femeia a fost supusa la rele tratamente in cele noua luni de sarcina in penitenciar. Criminala a nascut la Spitalul Universitar din Capitală dupa care a fost dusa imediat la Penitenciarul Rahova. "Am apreciat ca prin refuzul de a i se permite sa nasca in afara sistemului penitenciar, implicit a fost supusa la tratamente inumane si degradante, sanctionate de articolul 2 si 3 din CEDO, cu atat mai mult cu cat fatul nu a avut nici o sansa de supravietuire intr-un spital penitenciar", a declarat in exclusivitate pentru CANCAN.ro fostul avocat al criminalei, Florin Kovacs.

Fosta studenta de la medicina care a omorat si transat un om in 2009 impreuna cu Sergiu Florea au fost inchisi de urgenta dupa ce s-a aflat ca ei au comis fapta. Astfel, criminala a fost condamnata la 20 de ani de inchisoare. In timp ce se afla dupa gratii, tanara a ramas insarcinata, iar medicii care au consultat-o i-au spus ca o sa nasca un copil cu malformatii. In ciuda acestui verdict crunt, criminala nu a vrut sa faca avort pentru ca a crezut ca o sa fie libera.

Sotul detinutei, Claudiu Satran a decis sa dea in judecata autoritatile. "Ceea ce i s-a intamplat sotiei mele, dupa ce ea s-a plans ca nu are conditii in penitenciar, nu va ramane nepedepsit. Plange intruna, e cu psihicul la pamant. Nu are voie sa mai faca un copil doi ani", a declarat, Satran, in urma cu trei ani.

Carmen Bejan si Sergiu Florin, coleg cu ea la Medicina, in Timisoara, au ucis in caminul in care locuiau un barbat de 65 de ani, caruia Carmen ii promisese sex in schimbul banilor. Crima lor a fost descoperita de un coleg, care i-a vazut cand carau un sac de plastic cu bucati din barbatul ciopartit, pentru a le face nevazute.

sursa: cancan.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite