Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sergiu Bîlcea: „Vă invităm să vă bucuraţi de fotbal”

Consiliul Judeţean Arad, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF), continuă să se implice în dezvoltarea fenomenului fotbalistic arădean.

Sergiu Bîlcea: „Vă invităm să vă bucuraţi de fotbal”
Comentează 0

„Am demarat, la începutul acestui an, campania «120 de ani de fotbal în Arad», prin care am marcat desfăşurarea, în 1899, a primului meci de fotbal de pe actualul teritoriu al României. Continuăm acest proiect prin dezvoltarea fotbalului, în special al celui de masă. Dacă asigurăm baza fenomenului, dacă readucem entuziasmul pentru fotbal în rândul copiilor, al părinţilor, dacă dezvoltăm sportul de masă, sigur va veni şi performanţa.

Vă aşteptăm alături de noi la evenimentele sportive care se vor desfăşura în perioada imediat următoare: Campionatul Străzilor, Cupa Firmelor şi Instituţiilor, Cupa Cartierelor, Cupa Satelor, Campionatul Judeţean de old-boys, Cupa Aradului - jucători juniori legitimaţi la AJF Arad, Turneu Internaţional Regional, Expoziţie şi lansare de carte - 120 de ani de fotbal în Arad”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Jude]ţean Arad.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite