Vremea Romania, Arad 12°C

Stiri Arad

Senatorul Mihai Fifor a fost luat la mişto, pe Facebook

Senatorul Mihai Fifor a fost luat la mişto, pe Facebook
Comentează 2

Senatorul de Dolj Mihai Fifor (PSD) a avut parte de critici serioase venite din partea mai multor arădeni, pe reţeaua de socializare Facebook. Acesta postase mai multe fotografii şi o descriere de la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al social-democraţilor, eveniment care a avut la la Vaslui.

„Astăzi, la Comitetul Executiv Naţional de la Vaslui s-au discutat teme extrem de importante legate, pe de o parte, de dezastrul pe care îl provoacă guvernarea Cioloş, iar, pe de altă parte, chestiuni legate de viitorul program de guvernare al PSD şi de viitoarea structură a grupurilor parlamentare ale PSD, de profesionalizarea acestora în vederea unui nou mod de abordare a activităţii parlamentare începând cu viitorul legislativ”, a postat Mihai Fifor pe pagina de Facebook.

Reacţiile nu au întârziat să apară şi cel mai probabil acum, Fifor şi-a dat seama de faptul că mai bine renunţa la a-şi promova postarea. Criticile arădenilor au venit unele după altele şi l-au lăast fără replică pe PSD-istul doljean.  Mai jos vă redăm doar câteva dintre comentariile pe care arădenii le-au făcut în urma postării lui Mihai Fifor.

„Mişto locaţia....Vaslui”, a comentat Florin Dehelean.

„Cât de importante temele? Cum să furi milioane fără să te prindă este una dintre teme?”, a comentat Gabi Bernard.

„Ce adunătură...dacă intră Poliţia, nici nu trebuie anchete. Puteau să-i umfle pe toţi”, a scris Radu Neamţ.

„Ce-ţi doresc eu ţie,/ Dulce Românie/ Toţi hoţii ţării/ La pUşcărie!”, este răspunsul în versuri al lui Anton Raaber.

Andrea Kondrad

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite