Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sebişul visează frumos. "Victoriile ne dau încredere"

Puţini erau cei care credeau că la jumătatea turului Naţional Sebiş va fi liderul din C4. Asta pentru că vorbeam de totul nou: antrenor, jucători, proiect... 

Sebişul visează frumos.
Comentează 0

Numai că munca lui Călin Cojocaru şi a echipei sale se vede, şi bancarii au 16 puncte, şi de 2 etape sunt lideri. În week-end Naţionalul primeşte vizita celor din Cisnădie. O echipă periculoasă care ocupă locul 9, cu 8 puncte. Runda precedentă oaspeţii Sebişului au obţinut un succes cu goluri multe, 4-3, cu Hunedoara. 

"Am pornit la drum cu această echipă în urmă cu trei luni de zile, cu mulți jucători tineri și foarte tineri. După Craiova II, avem cea mai scăzută medie de vârstă a echipei, undeva la 21 de ani. Victoriile ne dau încredere și chiar creștem în valoare așa, jocul e din ce în ce mai bun. Nu ne facem planuri pentru niciun loc deocamdată, ci ne propunem să tratăm fiecare meci ca pe o finală. Se vede că muncim pentru fiecare punct, fiecare victorie, ne interesează mai puțin ce obiective au celelalte echipe”, a spus Călin Cojocaru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite